Terug

Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram

 • Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram
 • Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram

  € 5,95

  Aan verlanglijst toevoegen

  • Snelle reactie op uw vragen
  • Experts op karpergebied, even bellen? 06 18297327
  • Live voorraadbeheer
  • Fysieke winkel & Showroom
  Placeholder9,5

  Beoordelingen

  Productomschrijving

  Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram

  Long Attraction – Trouvit 800 gram

  De Deluxe pellets range is iets waar we zeer trots op zijn. Deze pellets worden normaal alleen gebruikt voor de kweek van o.a karper en andere witvis. De eisen hiervoor liggen uiteraard hoger dan bij de pellets voor de hengelsport. Een viskweker wil immers zijn vissen sterk en gezond kunnen verkopen. Deze pellets bevatten een hoog percentage aan vetten en eiwitten (vismelen) en lossen langzaam op. Wij bieden twee variaties aan die beide van zéér hoge kwaliteit zijn, de Quick Response Fish + pellets en de Long Attraction Trouvit pellets:

  Veel vissers zullen bekend zijn met de naam trouvit, zowel in pellet vorm als in poeder vorm (meel). En niet zonder reden, trouvit is nog altijd een fantastisch product om aan je voer toe te voegen. Of om als haakaas te gebruiken. De trouvit pellet bestaat onder andere uit hoogwaardige vismeel, gezuiverd visolie en andere kwalitatief ingrediënten die aan de hoge eisen van een viskweker voldoen. Veel kwekers voeren de vissen met deze pellets, waardoor de vele uitzetkarpers en andere witvis in het wild met veel vertrouwen op deze pellets aast. Door hier slim op in te spelen kun je een leuke visdag beleven! We bieden de trouvit pellets aan in stevige hersluitbare zakken van 800 gram in de maten 2,4 en 6 mm. De kleinste pellets lossen het snelst op, van klein naar groot duurt het ongeveer 30 minuten tot 2 uur voordat ze volledig opgelost zijn. Tijdens de oplosfase worden de pellets dus zachter waardoor ze olie en andere ‘prikkels’ loslaten wat de aandacht van de vis trekt. Dit proces kun je beïnvloeden door thuis de pellets al voor te weken, zodat ze in het water sneller oplossen. De naam Long Attraction zegt het al, deze trouvit pellets lossen langzamer op dan de Fish+ pellets. Kortom een langere attractie !

  Wanneer zet je welke diameter in? Heel simpel ! Vis je op watertjes met een heel groot bestand aan kleine karper/ witvis (bijvoorbeeld commercial fisheries). Gebruik dan de kleinere variant, er zit immers al veel vis. Met de kleine pellets heb je een veel sneller effect rondom je haakaas, de pellets lossen ten slotte snel op. Vis je op moeilijkere wateren of wil je de wat betere vissen er uit pikken, voer dan de grotere variant. De 6 mm pellets blijven simpelweg langer liggen, omdat de kleinere vis ze niet op kan nemen. Of omdat er nog geen vis in de buurt is geweest, kleine pellets zouden in dit geval al te snel verdwenen zijn. Dit geldt ook voor het eventueel voorvoeren een avond van te voren.

  Tip: maak de pellets vochtig door ‘naast’ water ook  Ghost Juice toe te voegen. De pellets zuigen zich razendsnel vol met vocht en deze liquid. Onderwater lekt dit extra uit, waardoor de vis sneller je haakaas vind.

  Shipping methods

  Shipping methods

  Dagelijks (ma t/m vr) verzenden wij pakketten, elke dag komt de pakketdienst bij ons langs. Hiermee verzekeren we super snelle levering. Dagelijks voor 16:00 uur besteld is morgen in huis (op werkdagen). De verzendkosten bedragen slechts 4.95,- !!

  Meer informatie

  Ons voorraad systeem is volledig kloppend, dit betekend dat als een product op 'voorraad' staat, dit ook daadwerkelijk het geval is. Heeft u toch vragen over een product, mail ons dan !

  Product tags

  Reviews

  Vergelijk producten Verwijder alle producten

  You can compare a maximum of 3 products

   Hide compare box
   Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram

   Trouvit Pellets - Long Attraction 800 gram

   € 5,95