Terug

  • Voor 15.30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • Live voorraadbeheer
  • Gratis verzending boven € 100,-

JRC

Filters

JRC

JRC Product Ltd. is opgericht in Hatfield Peverel, Essex in 1992 door David Rudin, William Jelbart, Jeffrey Powell en John Campbell. Vanaf dag één heeft JRC Product Ltd. praktische en betrouwbare bedchairs aangeboden. Met meer dan 25 jaarervaring in het ontwikkelen van karper stretchers zijn zij een gevestigde naam in de branche. Koop een bedchair van JRC Product Ltd. en geniet van een comfortabele nachtrust!

Het bedrijf werd oorspronkelijk gerund en beheerd door medeoprichter Jeff Powell die de aller eerste Cocoon stretcher ontwikkelde, gevolgd door de beroemde lichtgewicht Stealth stretcher. De successen van deze producten leidden tot verdere uitbreiding van het productaanbod en in het vroege 2000 werden de STI Brolly, Terry Hearn Cocoon Bedchair, Quad en Skyliner hengels gelanceerd. Met deze innovatieve producten heeft het bedrijf zich bewezen als een toonaangevende leverancier van hoogwaardige bedchairs en aanverwante producten.

In 2007 werd het bedrijf overgenomen door Shakespeare / K2 en verhuisde het naar Redditch, Worcestershire, waar het deel uitmaakte van een portefeuille aan merken die toebehoorden aan Pure Fishing Inc. Met deze overname werd de naam van het bedrijf gevestigd in het hart van Engeland en werd het een wereldwijde leider in karper visspullen werd.

Vandaag staat het JRC-merk bekend om zijn innovatieve producten die de concurrentie overtreffen. Het merk is gevestigd in Alnwick, Northumberland en heeft zijn wortels dicht bij huis gehouden. Ontwerp en ontwikkeling van slimme producten blijven een belangrijke pijler voor dit merk.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box