Terug

  • Voor 15.30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • Live voorraadbeheer
  • Gratis verzending boven € 100,-

Spro

Filters

Spro

SPRO is al sinds 1994 het toonaangevende merk als het gaat om hengelsport. Als gepassioneerd hengelsporter zal je ongetwijfeld bekend zijn met de naam SPRO. Sinds 1994 heeft SPRO zich gespecialiseerd in tal van verschillende hengelsportdisciplines, waardoor het merk alom bekend is geworden onder de Nederlandse hengelsporters. Laat je verrassen door de innovatieve producten van SPRO en maak jouw hengelsportervaring compleet!

Met meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van innovatieve producten voor karpervissers is SPRO een leidende merk in de hengelsport. De innovatieve producten die onder het merk Strategy verschenen zijn, kan SPRO een goede keuze zijn voor iedereen die kwalitatief hoogstaande hengelsportartikelen zoekt. Ontdek de vele verschillende producten die SPRO te bieden heeft en ervaar de prestaties voor jezelf.

SPRO is trots op de vele hengelsporticonen die hun bijdrage hebben geleverd aan het imago van het merk. Door hun hart en ziel te steken in het merk, hebben zij er mede voor gezorgd dat SPRO een succes is geworden. De bijdrage van deze topvissers is dan ook zeer waardevol en SPRO is hen daarom bijzonder dankbaar.

Met meer dan twee decennia ervaring in de groothandel en distributeur markt, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende spelers in de branche. Het assortiment bestaat uit topmerken zoals Strategy en Cresta, waardoor we een diepere en bredere selectie aan producten kunnen aanbieden. Deze producten worden vervolgens geleverd aan klanten over de hele wereld, waardoor ze een betrouwbare partner kunnen zijn voor al hun klanten. Door de jaren heen hebben ze hun rol als groothandel steeds verder verfijnd, waardoor ze nu een betrouwbare en vertrouwde partner zijn voor alle klanten.

Met hun topvissers als partner, kun je er zeker van zijn dat je de meest betrouwbare en praktische producten krijgt om meer vissen te vangen. De ervaren vissers zorgen ervoor dat je met hun producten de mooiste vangsten maakt. Alle producten zijn ontwikkeld om ervoor te zorgen dat je met veel plezier kunt vissen en je kunt rekenen op de beste kwaliteit en prestaties. De vissers hebben de beste producten voor je samengesteld waarmee je de mooiste visvangsten kunt maken.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box