Terug

PB Products Gatorbraid 1200m

  • PB Products Gatorbraid 1200m
  • PB Products Gatorbraid 1200m

    € 144,95 Gratis verzending

    Aan verlanglijst toevoegen

    • Snelle reactie op uw vragen
    • Experts op karpergebied, even bellen? 06 18297327
    • Live voorraadbeheer
    • Fysieke winkel & Showroom
    Placeholder9,5

    Beoordelingen

    Productomschrijving

    PB Products Gatorbraid 1200m

    Ontdek de PB Products Gator Braid, deze gevlochten lijn is voorzien van hoogwaardige polyestervezels. Deze unieke samenstelling resulteert in een langzaam zinkende, uiterst soepele gevlochten lijn, perfect voor het vissen op extreme afstanden en obstakelvisserij.

    Echter, elk voordeel heeft zijn nadeel. De beperkte rek van de lijn plaatst tijdens een zware dril aanzienlijke druk op de haak. Om het uitscheuren van de karperbek te voorkomen, raden wij ten zeerste aan om altijd een mono voorslag te gebruiken als demping. Deze voorslag biedt de nodige rek tijdens het drillen. Over het algemeen is twee keer de hengellengte aan voorslag voldoende als demping. Als je van plan bent om de PB Gatorbraid te gebruiken tijdens het vissen over scherpe taluds, adviseren wij om de voorslag 5 meter langer te maken dan de diepte waarop je vist.

    Om de lijn naadloos te laten opgaan in elke onderwateromgeving, hebben wij gekozen voor een perfecte camouflage kleur. Kies voor de ultieme controle tijdens de drill met Gatorbraid Two Tone.

    Shipping methods

    Shipping methods

    Dagelijks (ma t/m vr) verzenden wij pakketten, elke dag komt de pakketdienst bij ons langs. Hiermee verzekeren we super snelle levering. Dagelijks voor 16:00 uur besteld is morgen in huis (op werkdagen). De verzendkosten bedragen slechts 4.95,- !!

    Meer informatie

    Ons voorraad systeem is volledig kloppend, dit betekend dat als een product op 'voorraad' staat, dit ook daadwerkelijk het geval is. Heeft u toch vragen over een product, mail ons dan !

    Vergelijk producten Verwijder alle producten

    You can compare a maximum of 3 products

      Hide compare box
      PB Products Gatorbraid 1200m

      PB Products Gatorbraid 1200m

      € 144,95