Terug

  • Voor 15.30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • Live voorraadbeheer
  • Gratis verzending boven € 100,-

Fox

Filters

Fox

Dagelijks gaan nederlandse vissers op pad om te vissen, en het Fox International portfolio biedt een grote variëteit aan producten waarmee ze uitgerust zijn. Met de producten uit het Fox International portfolio kunnen duizenden vissers over de hele wereld hun uitstapjes naar het water op de best mogelijke manier maken.

Fox International, één van de toonaangevende hengelmateriaal fabrikanten in Europa, heeft vijf zeer sterke merken onder zijn vleugels. Fox International is opgericht door Cliff Fox in Essex, UK. Zijn eerste product was een metalen liniaal dat de maatvoering van bepaalde soorten vis die in UK wedstrijden werden gevangen aangaf (wanneer vissers visten met maatvoering regels).

Na decennia van hard werken, begon Clif Fox International in 1967 in een klein schuurtje in Hainault, Essex. De eerste producten die het bedrijf maakte, droegen de naam 'Fox'. Door de groei van de verkoop, moest Cliff zijn bedrijf verplaatsen naar een grotere locatie. Het bedrijf telt nu meer dan 100 werknemers, waaronder een mobiele sales team, een team van marketing- en media specialisten, een ontwerpafdeling met een CAD-productontwikkelingsgroep en een team van vissende consultants in heel Europa.

Momenteel verkoopt Fox International duizenden soorten producten in meer dan 30 landen, waaronder de VS, Japan en Rusland. Het Fox-merkportfolio heeft een aantal vlaggeschepen die de reputatie van innovatie en kwaliteit versterken. In de karpermarkt hebben producten zoals Micron-beetmelders, Flatliner-stretchers, Edges-accessoires, Supa Brolly-tenten, FX-molens en Rapide PVA-systemenertoe bijgedragen dat Fox breed wordt beschouwd als 'het merk' om te bezitten.

Fox International heeft een lange geschiedenis gebouwd op innovatieve en hoogwaardige prestatieproducten die ontworpen zijn door vissers voor vissers. Het is deze filosofie die ervoor zorgt dat het bedrijf blijft leveren wat onze klanten nodig hebben en aan de exacte standaarden die ze van het Fox-team verwachten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box