Terug

Karpervissen in Frankrijk met vriendin - Bas van den Broek

Karpervissen in Frankrijk  met vriendin - Bas van den Broek

Bas van den Broek: Frankrijk trip met vriendin !! Begin dit jaar tijdens het plannen van mijn Frankrijk trips voor dit jaar werd eerst de solo trip vastgelegd voor begin juni (link: solo trip). Vervolgens gaf ik bij mij vriendin aan ook in September alleen naar zuid Frankrijk te rijden voor een 10 daagse trip langs de openbare wateren. Als antwoord kreeg ik, we kunnen ook samen gaan ! Dat laat ik mij geen twee keer vertellen, en zo werd een trip uitgestippeld waarin we vissen en enkele hotel overnachtingen konden
combineren. Af en toe moet er immers gedoucht (eis van de vrouw) worden, en tussendoor een keer lekker uiteten of een stadje bezoeken bevalt ook mij wel.

Half september was het zover, samen vertrokken we eerst naar Disneyland om vervolgens een dag later naar zuid Frankrijk te rijden. Het klimaatverschil was goed zichtbaar, waar we in Nederland wegreden met een beginnend najaarsweertype, reden we zuid Franrijk binnen met 34 graden op de thermometer. Het plan is om 4 dagen te vissen om vervolgens het weekend door te brengen in Marseille. Na het weekend vissen we weer 4 nachten voordat we huiswaarts keren. Al met al hebben we behoorlijk was vis gevangen, maar dit mogen jullie op beeld zien in de film die ik gemaakt heb van deze trip. Check het hieronder:

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box