Terug

  • Voor 15.30 uur besteld, volgende werkdag in huis!
  • Live voorraadbeheer
  • Gratis verzending boven € 100,-

karpervissen in Frankrijk - Ruige november trip !

karpervissen in Frankrijk - Ruige november trip !

Ruige Franse novembertrip – Bas van den Broek

Bas vertelt: Doorgaans is het eind november prima vertoeven in zuiden van Frankrijk, echter veranderde het weer drastisch vlak voor ons vertrek. In het zuiden van Frankrijk viel bijzonder genoeg sneeuw, en dat half november! De streek van Lyon-Valence kreeg zelfs 20 centimeter te verduren. Precies de regio waar onze focus op lag!

De omstandigheden in Zuid-Frankrijk waren totaal anders dan verwacht…

Ik app vismaat Jeroen over de slechte weersomstandigheden en wat nu te doen, maar uiteindelijk nemen we het besluit slechts een paar uur voor vertrek. We kiezen er toch voor om ons aan plan A te houden en het 48 uur de kans te geven. Bij aankomst horen we via lokale info dat de watertemperatuur van 15 graden naar 9 graden is gezakt in slechts een week tijd. Deze klap is vaak niet goed voor de vis en dat bleek ook: in de eerste twee nachten vingen we slechts twee vissen. Op naar plan B dus!

Tijd voor plan B!

Plan B ligt nog een stuk zuidelijker en na 4,5 uur sturen komen we aan op bestemming. Dit gave stuwmeer heeft ons direct in de greep! Hier willen we hoe dan ook vis vangen. Zou het ons lukken om hier de nodige vissen te vangen? Je ziet het in de video hieronder!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box