Terug

De voorjaarspakketten zijn er weer !! Klik hier.

Karpervissen in Frankrijk - Solo trip Bas van den Broek

Karpervissen in Frankrijk - Solo trip Bas van den Broek

De planning bij Bas van den Broek was om in april of mei al een trip naar het zuiden te maken, maar door de drukte in zijn BFP Carp Store moest hij dit helaas annuleren. Begin juni zag hij de kans om toch last minute te vertrekken voor een solo trip naar zijn favoriete bestemming in Frankrijk: de Rhône!

Bas vertelt: Graag neem ik jullie mee in dit avontuur. Op zaterdagnacht 2 juni vertrok ik voor een reis van 12 uur, waar je normaal elkaar afwisselt en tussendoor een uurtje slaap mee pakt stond ik er nu alleen voor. Met een aantal blikjes Red Bull en een paar korte stops ging de rit toch vrij soepel.

 

Groot, groter, grootst! Bas deinst niet terug voor een avontuur en vist graag op de Rhône! 

Bij aankomst bleek mijn angst waarheid, de vis zat vol in de paai. Al wadend spot ik de een na de andere vis. Het waren voornamelijk kleinere vissen, waardoor ik de hoop hield dat de betere vissen nog niet in de paai zaten en besloot ik toch te voeren. De eerste nacht bracht ik door op een putje in de buurt, hier wist ik een mooie 16 kg spiegel te vangen, maar mijn gedachten waren alleen bij de rivier.

In januari zag de stek er nog een stuk kouder uit ;).

Naar de rivier

Toen ik s ’avonds aankwam was de vis nog steeds aan het paaien. Toch gingen de hengels ruim buiten de paaiende vis te water. Deze nacht leverde me toch meteen vier vissen op tot 20,7 kg en was een voorteken voor de rest van de sessie. Het liep werkelijk overal. Het waren niet altijd de grootste vissen maar dit mocht de pret niet drukken. Het was een solo trip waar ik nog lang aan terug denk, en deze trip heeft me doen besluiten dat ik elk jaar minimaal een keer alleen op pad ga naar het Franse land.

Genieten aan de Rhône!

Video

Na de nodige ‘edit’ uurtjes is het eindresultaat een film van bijna 40 minten. Geniet met me mee en veel kijk plezier!

Laat een reactie achter

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd

* Verplichte velden

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box